Cafeau verde nu pateaza dintii. Caufeau prajita ii pateaza. Concluzia logica: produsele prajite pateaza dintii. Exista un remediu: pune lapte in Inka. Laptele previne patarea dintilor. Si apropo de raspunsul unora de mai sus: Inka n-are cofeina.
Da exact, Inka nu are cofeina. De aceea ma intreb daca pateaza deoarece este doar din cereale si cicoare, numai ca imi da de gandit faptul ca are culoarea foarte inchisa.
Buna,
Tot ce are cofeina pateaza dintii din cate stiu eu.
Ca bautura care sa-ti dea energie dimineata, iti recomand din suflet apa calduta cu ghimbir, lamaie si o lingurita/2 de miere. Eu am renuntat la cafea, o beau rar. Poti incerca cateva zile sa vezi cum te simti In orice caz, daca bei bautura asta ai numai avantaje!
De regula tot ce este colorat puternic coloreaza dintii, vinul, morcovii etc. Incearca dupa fiecare masa sa speli dintii, si de exemplu, cand bei cafeaua, normala sau inca, sa o bei cu paiul si eviti murdarirea dintilor, cel putin a celor din fata care sunt cei mai importanti pentru tine
Tot ce este pe baza de cofeina pateaza dintii, precum si ce este colorat. De la vinul rosu la cafea, pana si ceaiurile. Insa daca nu consumi in exces si ai o igiena dentara adecvata nu trebuie sa te ingrijorezi.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
andreimonache întreabă:
LarisaChe07 întreabă: