| AnnaBebitza a întrebat:

.am inhalat un par de pisica si a ramas blocat in sinus... poate cauza o infectie? ca eu abia termin un tratament pentru sinuzita si abia ce si au facut antibioticile efectul, si patesc asta... ma urmaresc numai ghinioane

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Anonimuserr a răspuns:

Suflă nasul des, indicat ar fi să foloseşti picături pe bază de apă de mare şi pe urmă să suflii nasul. Dar indicat este să mergi la medicul ORL iar acesta va lua măsuri şi te va ajuta ca de aceea e medic. Oricum cum ţi-ai dat seama că a rămas blocat în sinus ce simptome ai?

| Gunoi a răspuns:

Ar fi bine să mergi la doctor să nu ai complicații pe urmă

| AnnaBebitza explică:

Pentru un simplu par?laughing) pai aia care dorm cu pisicile ce sa mai zica...si daca merg ce mi face parca.mi l aspira?

| Anonimuserr a răspuns (pentru AnnaBebitza):

Nu cred că o să fie probleme, să gândim pozitiv.

| AnnaBebitza explică (pentru AnnaBebitza):

Doamne ajuta..ca iau de 10 zile antibiotic si nu mi mai permit sa iau atatea pastile.

| Anonimuserr a răspuns (pentru AnnaBebitza):

Multă sănătate îţi doresc! Însănătoşire grabdnică!