| AnnaAp a întrebat:

Buna!
Am insomnii de cateva zile,am mai avut si inainte, dar nu au tinut niciodata atat de mult. Sunt a 12-a si sunt putin stresata, nu reusesc deloc sa ma relaxez.Ce pot sa fac? ..Am incercat cu ceaiuri pentru somn,ceai de musetel,lapte, am incercat sa fac miscare inainte sa ma culc..Nu as vrea sa ma duc la doctor ca sa imi dea pastile, deci ce pot sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună.

Şi eu sunt în clasa a-XII-a. Sunt la fel de emoţionată ca şi tine, ştiind că e ultimul an de liceu, urmează simulările, apoi Bacalaureatul. Ideea este că nu trebuie să îţi faci atâtea griji, speriaţi sunt doar cei nepregătiţi. Calmează-te şi încearcă să gândeşti mai pozitiv. Nu are rost să decazi psihic din cauza aceasta. Câte nu vor mai fi în viaţă! Bacalaureatul e ceva minor pe lângă ce va urma...

Mult succes şi numai bine!