Asa cum ti-am spus si in mesajul privat, nu am mai auzit de asa ceva. Inainte sa faci investigatii periculoase (CT), scumpe si cel mai probabil inutile, e cazul sa te vada un medic toxicolog. Gasesti prin facultatile de medicina si in spitalele universitare (daca imi spui din ce oras esti, incerc sa gasesc unul aproape de tine).
Pana ajungi la medic, incearca sa bei mult lapte (inactiveaza unele toxice), multe lichide (3-4 litri pe zi) calde, daca cele reci iti fac rau. Incearca in plus sa stai in fata ferestrei si sa inspiri adinc, foarte adanc, cam la fiecare 10 secunde, timp de cateva minute. Repeta la intervale de minim 1 ora, ori de cate ori poti.
Du-te la medic si fa analize.Sotul meu a patit asa, a inhalat fum de la o centrala pe carbune defecta si in iarna urmatoare de la un circular. Dupa catva timp s-a simtit rau, ametea, avea ochii rosii si era fara putere. Fumul fiind toxic a intrat in sange si acum ia citostatice medicamente. Face lunar hemoleucograma.Deci nu intarzia.Numai bine!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: