| Simonaaaaaaaa a întrebat:

Buna,
Am inteles de la multe fete ca dieta cu supa de varza chiar da rezultate, am si eu ceva kg de slabit rapid, stiu ca nu e bine dar am nevoie de niste informatii de la cine a dat rezultate concrete.
Mai exact cate boluri de supa trebuie sa mananc pe zi?
Pot sa manac si dupa 6 seara aceasta supa?
Ce ar trebui sa evit sa pun in ea?
S-a ingrasat cineva mancand prea multa?

Multumesc si va urez o zi buna

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Poti sa mananci de cate ori iti este foame, insa fara paine.

| Cosmin86 a răspuns:

O sa pierzi multa apa, nu grasime.

Nu esti in stare sa slabesti normal, adica mancand de toate ( dar sanatoase ) si fara prostii de genul "6 seara" sau mai stiu eu ce aberatii?

| laura81 a răspuns:

Dieta cu supa de varza este mai mult pentru detoxifierea organismului si pentru eliminarea apei in exces. Vei observa o scadere in greutate, dar nu neaparat in centimetrii.

Eu am tinut dieta dupa ce am nascut, cand aveam foarte multa apa retinuta in organism.

Uite aici dieta cu supa de varza pe care am tinut-o eu si care a dat rezultate - 5kg in 7 zile: http://slabiresitonifiere.blogspot.ro/2012/08/dieta-cu-supa-de-varza.html

Poti sa mananci cata supa vrei, plus alimentele indicate in dieta in fiecare zi.