Nu e chiar normal. Este o gândire egosită - dacă nu îți place ție ceva, te enervezi, dacă îți place ceva - te simți bine și e totul ok. Încearcă să privești lucrurile și din perspectiva altora. Totul ține de tine. Cred că se poate Succes!
Este problema de autocontrol.
Ar fi bine sa faci ceva sport organizat, care te invata sa te controlezi. Karate este un asemenea sport.
De asemenea, poti face yoga, sub indrumarea unui avansat, chiar si in grup.
Ai probleme de comportament, cand faci rau la cineva ti se intoarce si tie asa ca fi buna cu cine merita, cine nu merita il ignori
Ai un temperament coleric, care se poate "regla" prin meditatie, yoga sau facand un sport si eliberandu-te de toti nervii si energia negativa, care te acapareaza cateodata.
Pare a fi o stare maniaco depresivă, dar sa stii ca de fapt asa gandim cu toții, egoist, de la mama natură. Totusi, o persoană matura incearca sa se puna si in locul celuilalt. Fii matura si gândește înainte să reactionezi impulsiv!
Înseamnă ca ai toane, dar dacă nu îl bați inseamna ca ai totuși rabdare.
Toate astea o sa treaca poate treci prin momente grele si de asta te enervezi din orice eu făceam așa cand m-am despărțit de prietenul meu