| 22Florentina a întrebat:

Bună! Am întrat asa Bună! Am întrat asa într-o stare ca un fel de depresie pentru ca am stat prea mult în casa nu am am o ocupație nu îmi găsesc un loc de munca toată ziua stau doar pe telefon și îmi vin în cap tot felul de gânduri nu as vrea sa merg la un psiholog pentru ca nu am o problema reala. Credeți că dacă îmi găsesc un loc de munca sau o ocupație o sa îmi treacă aceste stări?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

De lene si plictiseala ai dat in depresie.
Ia-ti de munca si iesi automat din depresie!
Sunt sute de locuri de munca, doar sa iesi din casa si sa nu mai afirmi asemenea prostie, ca sunt sute de locuri libere, doar sa cauti: la malluri, la magazine, la depozite, la vecini, la gradinile de zarzavat, la fermele de fructe si legume, la serele de flori, in agricultura la prasit, in cosntructii samd.

| dullcat a răspuns:

Din pacate, ai o problema reala, chiar daca nu admiti.Cand vei accepta asta atunci vei face primul pas spre vindecare. Pana atunci nu va trece nimic de la sine. Te sfatuiesc sa donezi animalele si sa nu iti mai iei nimic. In alta intrebare spuneai de un catel. De ce nu vrei sa primesti ajutor real? Indiferent cate zeci de oameni iti vor raspunde aici, nu se va schimba nimic daca tu nu vrei asta. Sfaturile trebuie puse in aplicare ca sa functioneze, nu e destul sa le citesti.

| anonimg a răspuns:

Eu cred că da.

| andreea2102 a răspuns:

Daca simti ca starea asta nu se imbunatateste, recomand sa incerci un psiholog. Nu este o rusine si te poate face sa te intelegi pe tine mai bine si sa ti rezolvi problemele. Sentimentele astea pot interveni si de la plictiseala, incearca sa ti gasesti un hobby/job ca sa ti ocupi timpul.