| Electricwoman a întrebat:

Am luat acum 2 saptamani rubeola. Deabea acum 3 zile mi-am dat seama. M-a consultat un doctor si mi-a pus diagnosticul. Am stat in casa 3 zile deja. Ideea e ca eu poimaine trebuie sa plec la munte, unde probabil va fi frig. Exista vreun risc (grav) sa ma imbolnavesc rau? Dar sa ii imbolnavesc pe altii? Avand in vedere ca se fac 3 saptamani aproape, iar eruptia pe piele mi-a trecut.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| SindyR a răspuns:

Deodata ce eruptia pe piele nu mai exista si a trecut poti sa te expui frigului dar totusi limitat si stai linistita la ceilalti nu o sa o dai. Bafta! si distractie placuta la munte!

2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu e bine sa pleci undeva in perioada asta. Imunitatea ta este foarte foarte scazuta si risti sa faci o pneumonie, de exemplu.

| Andrada666 a răspuns:

Nu cred, din cate stiu eu nu! dar mai bine intreaba un doctor:d