| Catalina_Ella_2000 a întrebat:

Am luat niște pastile de tinere de minte din plante acoperite cu ceva mov. Dar problema este ca nu pot înghiții pastile si nici nu se dizolva,.Ce trebuie sa fac, sa mestec sau sa îl tai sa îi iau conținutul? Si își mai face efectul?

Scuze dar Nam putut alege alta categorie.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Caro34 a răspuns:

Nu stiu ce pastile pentru memorie iei, dar cele mai bune sunt Lecitina (sau Memo Plus) si cred ca o gasesti si in capsule cu pulbere si o poti deschide sa o bei cu lingurita insa are un gust interesant. In general, pastilele le poti face si tu acasa pulbere cu un cutit sau cu ciocanul mamei de batut snitele, apoi intr-o lingurita si cu putina miere sau ceva dulce (suc, ceai) ca sa nu aiba gust rau. Oricum le-ai lua, efectul e acelasi si nu se diminueaza, deci mare atentie cu ele. Intreaba un farmacist apoi ia, nu lua dupa ureche sau fara sa citesti prospectul asociat medicamentului. Numai bine!