| Animeforlifee9921 a întrebat:

Buna. Am luat recent niste mochi(desert japonez) de la un magazin cu specific asiatic,iar in interiorul cutiei se afla un pliculet cu o subsanta de cica absoarbe oxigenul. Ce e acea substanta? Poate fi periculoasa daca e inghitita? Tin sa mentionez ca imediat dupa ce deschizi cutia, pliculetul se incalzeste

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Substanta aia nu e de mancat ci e pentru a pastra desertul proaspat.El trebuie consumat imediat, altfel se poate solidifica, usca si chiar prinde mucegai, ceea ce il face necomestibil(plus ca degeaba ai dat bani). Scrie mai jos ca trebuie consumat in aceeasi zi, iar daca il lasi la frigider isi pierde din proprietatile care il fac special.

https://beezzly.com/how-to-store-mochi

| StoicAnalysis a răspuns:

Nu stiu ce este, dar cred ca stii si tu raspunsul la aceasta intrebare.

| Animeforlifee9921 explică:

Ma refer ca daca o inghiti din greseala ce se poate intampla? Sa nu credeti ca mananc intentionat chestia aia

| StoicAnalysis a răspuns (pentru Animeforlifee9921):

Afla denumirea substantei si cauta pe net... Nu cred ca majoritatea dintre noi suntem chimisti si biologi de profesie. Daca nu gasesti pe net, macar pune aici numele substantei si poate stie cineva sa-ti raspunda