| Denisaa95 a întrebat:

Am mare nevoie de ajutor. Au inceput sa imi apara vergeturi sad nu se vad prea tare sunt doar cateva firicele. As vrea sa le previn si sa scap de astea pe care le am acum. Exista ceva exercitii pentru asa ceva? Am cautat pe net si nu gasesc, acolo scrie doar de creme si care cica au efect, dar sunt foarte scumpe. sad Am auzit ca acum la varsta adolescentei dispar mai repede daca le previi, e adevarat? [am 16 ani]. Daca stiti si ceva creme naturiste va rog sa mi le dati.
Va rog ajutati-ma. straight face

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| LaLaura a răspuns:

Buna
vergeturile nu dispar niciodata, le poti estompa cu bitter suedez ( nu l-am incercat, inca, dar am citit ca e destul de bun pentru asa ceva). Iar daca vrei sa nu iti mai apara, cand ti o cura, sau cand incepi sa te ingrasi, sa te dai in fiecare zi cu o crema impotriva vergeturilor ( eu folosesc de 2 luni, crema restructuranta antivergeturi de la gerovital plant, si mi se pare destul de buna). incerca si zatul de cafea e bun pentru tonifiere.

| cryna a răspuns:

Fa masaj cu ulei de masline