Din pacate, ca sa poata fi recuperat, tatal tau trebuie sa constientizeze ca nu e bine ce face si ca are nevoie de ajutor. De abia apoi, poate urma un tratament indicat de un psihiatru.
E foarte grav! De unde are bani de băutură? Câţi ani are? ce a lucrat la viaţa lui.Dece nu poate să mai muncească, nu găseşte sau are o boală care-l împiedică să muncească?
In privinta banilor, face rost...ii mai ramane rest de la unele cumparaturi, chiar nu stiu.A fost dat in somas acum cativa ani, a facut acum un curs de paznic dar nu isi gaseste si sincer nici nu cred ca mai e in stare sa munceasca.
Totul sa sa-i vorbesti sau sa-i vorbiti doar in momentul in care e treaz, exista niste pastile care odata puse in mancare nu mai poate bea ii face rau, consultati un medic in aceasta privinta si va da rezultate!
Daca ar fi tatal meu, as actiona fara intarziere. Un astfel de comportament va avea grave urmari in viitor asa ca nu trebuie sa pierzi timpul.
Din cauza problemelor tatal tau a devenit extrem de frustrat, e coplesit de un sentiment de neputinta si se simte nesemnificativ pentru propria familie. Asa ca este datoria ta sa-i atragi atentia de la propriile probleme. In primul rand va trebui sa incepi sa te culci cu orice baiat care iti iese in cale, filmeaza-te si posteaza pe net. Apoi, combina un profesor sau doi si da-i in judecata pentru viol. Fa sex pe bani. Fugi de acasa. Fura ceva. Bea cat mai mult alcool.
Asftel tatal tau va realiza ca te scapa de sub control si va face tot posibilul sa indrepte raul facut. In scurt timp veti fi din nou o familie mare si fericita.
Bafta!
Cum sa fac asa ceva ? asta nu e o solutie! atunci o sa o distrug pe mama...
Ca sa poate lasa alcoolu trebuie sa vrea si el acest lucru, daca nu are vointa si incredere tu si mama ta incercati degeaba sa il ajutati sa se lase.
Mai ales ca nu are servici e tentat sa bea ca sa i se para viata mai frumoasa. Alcoolul si drogurile sunt doar evadari.
Stiu ca exista clincii de dezalcoolizare dar nu au efect daca ceva nu se schimba in viata persoanei si in vointa sa. Conteaza mult ca ii sunteti sprijin, dar cred ca un ajutor practic ar fi sa aiba serviciu.
I-ar mai ordona viata.
Asa e si tatal meu. din pacate in Romania psihologii sunt foarte scumpi si mai mult ca sigur el nu va accepta ca are o problema. noi pana la urma nu il luam in seama cand e beat. bautura e cel mai rau lucru care se poate intampla unei familii. nu ai ce sa ii faci, totul depinde de el. imi pare rau
Din pacate nu prea poti face nimic, nici intr-un centru nu il poti interna pentru ca fara voia lui nu il primeste nimeni, si daca el nu isi doreste sa se lase nu o sa puteti sa il ajutati
Pai eu stiu ca comunicarea este cea mai buna solutie. Incearca sa ii spui ce simti, ca te deranjeaza ca bea si asta. Faptul ca bea nu este un lucru bun si tatal meu mai bea, la fel se intampla, dar ii spun exact ce simt si la un moment dat constientizeaza ca nu numai lui i se face rau, ca si mie imi face. Sunt sigura ca tatal tau bea pentru ca este suparat si mai ales inca un notiv ca nu are serviciu. Tu si cu mama ta incercati sa il sprijiniti, sa ii fiti alaturi caci chiar de nu are serviciu si el crede ca gata e sfarsitul lumii d'asta voi trebuie sa fiti acolo cu el si sa ii spuneti ca nu este singur, ca sunteti alaturi de el si ca il veti ajuta mereu in orice!
Andreea201329cu întreabă: