Eu consider ca poti merge si acum la un medic ortoped. Ii spui medicului ortoped ca iei medicamente si ce medicamente ei.
Eu ti-as recomanda pentru coloana si un fizioterapeut. Acesta te trateaza prin fizioterapie, nu cu medicamente. Un tratament dureaza cel mult 10 sedinte si faci cate o sedinta in fiecare zi, cu pana la 5 proceduri. Dar trebuie sa-i spui si acestuia de tratamentul pe care-l urmezi.
Pentru ameliorarea durerilor poti aplica si acasa un tratament empiric: un saculet cu sare incazita cat poti de mult sa o suporti, un masaj cu diclofenac, frunza de varza cruda, batute putin cu batatorul de snitele, puse pe locul dureros si acoperite cu o carpa mai groasa.
De doctorul de la mine din oras am fost trimisa la un spital din județul meu, oare ma va interna? Asta ma întreb
Daca nu este urgent nu te va interna, te va cosulta si i ti va da tratament.Te intrerneaza doar daca este vorba de operatie.
Nu cred ca te va interna si nici nu poate fara acordul tau.
3 luni antibiotic? De 1500? Mi se pare enorm de mult.
In cazul asta numai medicul curant iti poate spune ce vei face.
Si eu am rămas surprinsă, mi-a spus ca infecția este destul de mare, a ajuns in sânge și oase din câte am înțeles
Pe mine ma macină mai tare durerile de coloana, mi-e frica ca in 3 luni sa nu se agraveze