| Mihaela024 a întrebat:

Bună,am mers ieri cu autocaru,am stat lângă geam,și am vomitat non stop,apă și vomă verde, mențin că nu am mâncat nimic de frică și tot am vomitat și nu suport mirosu de motorină.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Ai probleme cu fierea. Mergi la medic!

| Adry05 a răspuns:

Ironic... mie mi-e mai rău dacă nu mănânc înainte, dacă mănânc nu mi-e rău. ai încercat varianta asta?

| sierra1 a răspuns:

Bine că ai ajuns cu bine (presupun asta din moment ce ești in stare să scrii)

| anonimg a răspuns:

Cine are rău de mașină trebuie să ocupe locurile cele mai apropiate de șofer. Starea de rău este mai mică în față pentru că balansul mașinii este mai mic.
De asemenea există pastile și tot felul de soluții împotriva stării de rău; unele poate trebuiesc luate înaintea altora. Nu se pleacă la drum fără acestea.
De asemenea, nu pleca la drum fără ca să Îl rogi pe Dumnezeu să te călăuzească. Cere-I în cuvintele tale ca drumul să-ți fie bun și să nu mai ai stări de rău, și vei vedea minuni.