Buna,si eu am miopie mica -0, 50 respectiv -0, 25, si mi-a dat a port ochelari la tv,pc,tabla,dar eu cand stau in casa ii port mereu, afara mai putin ,dar in casa ii port tot timpul.
Te sfatuiesc sa-i porti,ca daca nu...tu vei avea de suferit,nu te juca cu vederea,la urma urmei nu e o rusine sa porti.
Inainte nici mie nu-mi placeau, imi era rusine, dar cu timpul mi-am dat seama ca nu e asa :*
Te pup!
Si eu am aceeasi problema ca si tine.Si mie mi-a spus doctorul la fel sa-i port la tv la pc... Dar nu i-am prea purtat (neah nu-mi place).M-am dus intr-o zi la control si mi-a spus ca trebuie sa-i port tot timpul.Cum am mai spun mie nu-mi place sa-i port mai si uit ca trebuie sa ii port.Din cauza asta a mi s-a agravat un pic la un ochi si a trebuit sa schimb lentila. Deci te sfatuiesc sa ii porti
Hei.
Eu am miopie -1, 75. Acum cateva luni am aflat. Doctorul mi-a zis sa-i port mereu.
Eu te sfatuiesc sa-i porti cat de des poti.Nu exista "purtat cand nu trebuia". Ochelarii aia iti fac un bine la vedere.Probabil doctorul tau ti-a spus sa-i porti la citit, teme pentru ca atunci iti soliciti ochii cel mai mult.
Ai grija, daca nu`i porti se poate agrava si nu vrei sa ajungi in acel punct in care va trebui sa-ti iei lentile pentru ca nu se fac ochelari -8.