anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am nascut pe 27.12.09, 06.02 s-a oprit sangerarea si pe 01.03 am inceput pastilele cerazette, pe 08.03 a aparut menstruatia 10 zile, am continuat sa iau pastile...ideea este ca nu am luat la aceeasi ora in fiecare zi, le-am luat seara pe la 21, 22, 22-30, 23 acum astept menstruatia. se poate sa fiu insarcinata doar pentru ca nu am luat exact la aceeasi ora pastilele? alaptez copilul, exclusiv si nu am uitat nici o pastila! conteaza ordinea pastilelor? se poate sa intarzie menstruatia? afecteaza pastilele o posibila sarcina? multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

De obicei Cerazzete poate da dereglari menstruale. Nu cred ca e sarcina, dar ti-ai agravat si tu dereglarile menstruale luand pilulele aiurea (ele chiar trebuie luate la aceeasi ora, inteleg sa gresesti cu 10-15 minute o data la cateva saptamani, dar sa le iei la ore aproximative este dovada de iresponsabilitate). Oricum, va trebui sa-ti faci test de sarcina pentru a exclude cu certitudine sarcina, dar cred ca totusi riscul este minim. Dupa test, du-te neaparat la ginecologul care ti-a prescris contraceptivele.
Nu conteaza ordinea pilulelor, sunt toate la fel.