| Joana96 a întrebat:

am nasu` foarte infundat si nu pot sa respir si ma deranjaza foarte rau straight face Stiti cumva ce pot face, fara pastile ca nu merge, sau sprayuri, picaturi etc. Multumesc! dau funda :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| bobby_7474 a răspuns:

Dizolvi sare in apa si pui picaturi,insa daca curge mucus galbui-verde tr neaparat cu antibiotic pentru ca e posibila o sinuzita, mai poti sa faci si inhalatii cu ceai de musetel, sau numai apa cu sare fiarta

| AlxMro a răspuns:

Uite ce poti face. Iti faci un ceai fierbinte, si stai cu nasul deasupra canii incat aburul fierbinte sati intre pe nari. Dupa vreo 4 zile sau mai mult poate o sati treaca, dar sa faci asta in fiecare dimineata si seara. (era bun si un spray cu apa de mare)

| mustaurucata a răspuns:

Spray-urile sunt niste porcari si te ajuta doar pe moment! Iti recomand ceva cu totul special: I-a niste malai,cat poti cuprinde in trei degete si da-i foc,arde-l iar fumul care iasa incearca sa-l inspiri dar nu fortat ci doar stai langa el si inspira!
Chestia o stiu de la bunica mea si este foarte eficienta,si incearca sa nu mai dormi unde trage curentul, gen ferestre neinchise cum trebuie, sau usi!
BAfata multa ...sa-mi raspunzi si sa-mi zici cum te simti!

| Joana96 explică:

@ZuZuLiCi : M`am operat de polipi... Sunt racita si de aia am nasu` infundat big grin
Multumesc tuturor... o sa incerc metodele voastre :*

| Chipixz a răspuns:

Si eu am la fel...eu zic sa te operezi de polipi daca-i grav, eu am fost cu probleme de urechie si aia mi-a spus sa ma operez de polipi laughing sau mai bine du-te la doctorwinking

| kity_7943 a răspuns:

Ai sare de baie? Daca da atunci ia putina si toarn-o in cada de baie care sa fie plina cu apa. Apoi intri in ea si functioneaza. Daca nu fa-ti un ceai de fructe de padure, de tei, de din astea apoi be-al da'mai intai miroase-l.Am uitat sa specific ca ceaiul trebuie sa fie fierbinte ca sa-si faca efectul. Daca nici asta nu merge, atunci trebuie sa faci o vizita la sauna.Eu ti-am spus acum cum procedam eu si mergea. Acum ca te-am ajutat e randul tau sa o faci, te rog FUNDITA!

| ZuZuLiCi_8894 a răspuns:

Poate ai polipithinking