| TeManancCuNutella a întrebat:

Am nevoie de ajutoor!
Mananc incontinu, de exemplu acum am mancat o pizza mare intreaga, si mai imi este foame.
Sunt slaba, nu grasa happy
De ce imi mai este foame?
Cum se spune, atunci cand mananci mult sau putin esti indragostita laughing Nu cred ca sunt indragostita... whistling
Thx kiss

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| RatuscaCeaUrata a răspuns:

Buna dediis, daca nu esti inca majora (Nu ai peste sau 18 ani) Inseamna ca esti in crestere, nu`ti fa griji. nu ai de cehappyAsta e organismul tau happy. Cere mancare pentru crestere. happy. Sper ca ti-a fost de folos raspunsul meubig grin. Fundaaaa :X?

5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Vorbim de o disfuncție endocrină, arderile sunt accelerate.
În concluzie, trebuie să faci dozările hormonale.
Pa, pa.

| doctoressa a răspuns:

Ar fi bine sa mergi la un medic endocrinolog, pentru ca apetitul exagerat poate fi semnul unei hipertiroidii. http://www.i-medic.ro/boli/hipertirodism

| price a răspuns:

Ai putea sa te indragostesti de minelaughing, glumesc, corpul tau nu asimileaza componentele nutritive din alimente si de aici si pofta asta mare, sucul gastric este foarte puternic sau foarte mult si alimentele sunt descompuse iar corpul nu are timp sa asimileze elementele. app: faci sport de performanta sau sala, ceva?, daca faci ar trebui sa nu mai faci

| Fartie a răspuns:

Metabolismu tongue funda? asa e organismul tau big grin

| Tavutzu a răspuns:

Aaa...cati ani ai? daca ai sub 18 ani esti in cresterehappyNu-ti fa griji...si eu mananc ca spartul din 10 in 10 min si nu ma ingrashappy