| Ana45699 a întrebat:

BUna. Am nevoie de ajutor. Am 13 ani, 1, 65 și 39 kg. Sunt slaba. Și la anul am banchetul. Trebuie sa ma îngraș puțin sa vina o rochie pe mine ca lumea...Va rog. Ajutați-ma. Cum sa ma îngraș? Nu vreau cu pastile. Fac inot, merg cu bicla zilnic, deci sport pot spune ca fac.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E greutatea ideala pentru varsta ta, mai ales ca faci si sport.
Eu la varsta aia aveam vreo 30-35 kg, cred ca si mai putin. Sa fii slaba sau subponderala e mereu o calitate.
Poti cumpara alta rochie, nu e paguba.
Nu manca cu forta ca risti sa-ti dai organismul peste cap.
Daca in genere mananci cum trebuie si tot nu te ingrasi, bucura-te ca ai arderile rapide.
Altele se ingrasa si de la un pahar cu apa si ar da orice sa fie ca tine.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mananca multe paste, nutella, unt de arahide, arahide, alune, fructe, sucuri din fructe 100% pe lângã mesele principale.

| aimullah123 a răspuns:

Hehe, toate femeile vor sa slabeasca si tu vrei sa te ingrasi. De ce nu te multumesti cu ceea ce esti big grin?
Esti bine asa big grin
Sa fii gras si bolnav e naspa tongue

| Ana45699 explică (pentru anonim_4396):

Mersi mult!