| Boomboombaw a întrebat:

Buna,am nevoie de ajutor, am fimoza și as vrea un tratament(fără intervenții chirurgicale)Mulțumesc anticipat!
P.s: Am 15 ani

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

In cazul unor baieti, penisul lor poate fi afectat de o boala care se numeste fimoza. In functie de cat de grava/severa este boala, se face clasificarea in 4 grade (nivele). Tratamentul adecvat, prin care poate fi vindecata/eliminata fimoza, se alege in functie de starea/de nivelul de gravitate, astfel ca eliminarea fimozei de gradul 1 si 2 se poate face acasa prin metoda Beauge, care se efectueaza prin folosirea unei creme cu care se inmoaie celulele pielii si prin niste exercitii specifice de intindere a partii extreme a preputiului (a inelului fibros) se realizeaza a largire progresiva a deschiderii preputiale, pana in momentul in care poate fi usor decalotat (belit) glandul penian, al penisului intrat in erectie.
Fimoza de gradul 3 si/sau 4, se poate elimina doar chirurgical. Medicul urolog este cel care stabileste atat gradul fimozei cat si cea mai adecvata metoda de inlaturare a corecta a afectiunii. Multa sanatate!

1 răspuns:
| Windowsxp1 a răspuns:

F