| 12345678o a întrebat:

Bună, am nevoie de ajutor. Cind eram mai mica am avut niște cazuri care se asemănau cu epilepsia(se mareau ochii, dinții se încleștau și ieșea spuma) părinții nu meau zis abia am aflat de la bunica în doua cuvinte... Nu stiu ce meau făcut părinții dar nu ma mai confrunt cu asa problema. Nu cunosc mai multe detalii căci ei ascund... Ceea ce vreau sa va intreb- ar putea acea boala sa se întoarcă din nou?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Daca a fost atat de demult, incat nici nu-ti mai amintesti, atunci inseamna ca te-ai vindecat.
Sansele sa-si revina boala sunt mici, mai ales daca ai autocontrol bun.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca tu esti puternica, optimista si nu te mai gandesti la ce a fost, totul este bine.Stii vorba aia? Toate lucrurile rele se agraveaza daca ne gandim prea mult la ele.Deci fii puternica si optimista, nu te mai gandi la ce a fost.Multa sanatate iti doresc.

| 12345678o explică:

Mulțumesc pentru incurajare