anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna!
Am nevoie de ajutor.Deci de cateva minute a inceput sa ma doara spatele in zona plamanilor cand respir.
Nu pot sa respir normal, parca nu am destul aerstraight face. Daca imi tin vreo 5 secunde respiratia simt ca parca mi se blocheaza ceva acolo.Nu stiu cum sa sa explic.
E o senzatie ciudata.Am avut mai demult bronsita.Mai pe scurt am mai avut probleme cu plamanii.
Mainainte m-am intins pe pat si cand m-am ridicat am avut ameteli.
Nu stiu ce se intampla cu minestraight face. Am luat bioparox si respir cat de cat mai bine. Daca si maine ma simt asa merg la doctor.
A mai patit cineva asa?
Ajutati-ma!
Dau funda+vot!
Multumesc:* o seara placuta tuturor.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a răspuns:

Lipsa de calciu.Am avut si eu.

| alecsa91 a răspuns:

Iubita, am mai patit si eu! Este posibil sa fie o foarte usoara scolioza!

| alina12em a răspuns:

Anul trecut am avut o viroza respiratorie insotita de pneumonie. Bronsita, viroza respiratorie, pneumonie nici nu stiu ce sa zic, cam in aceeasi chestie constau mai toate, in ceea ce priveste simpotomele: insuficienta respiratorie, cand respiri o faci cu niste trepidatii, mai ales pe timpul noptii, simti ca te asfixiezi. Ca tratament, am folosit o pulbere de inhalat - Seretide Diskus ( http://www.medipedia.ro/......0-500.aspx ). M-a ajutat foarte mult, m-am simtit mult mai bine chiar dupa 2-3 zile de utilizare (cu reteta medicala costa 80 de lei, pretul din farmacie necompensat 120 daca nu ma insel). Oricum la inceput a fost nevoie de internare, si asta s-a intamplat chiar noaptea, tuseam foarte foarte rau, incercam sa rup, pana cand am rupt din toate de nu am mai avut de unde sa rup, si la 12 noaptea cand sa pun capul pe perna, am simtit aproape ca ma asfixiez. Cauza la mine a fost faptul ca alergam seara, era racoare, dam o tura de stadion beam apa rece rece si tot asa. Daca noaptea asta ai vreo insuficienta respiratorie, nu stiu ce sa zic... e cazul sa te internezi. La mine chestia asta, pana sa ma vad in spital, a tinut cam vreo saptamana, ca dupa sa-mi dau seama ca nu mai tine cu ceaiuri, medicamente si toate cele (tratamentul cu Seretide l-am urmat dupa 3-4 luni cand iarasi alta raceala foarte serioasa, probleme cu respiratia, trepidatii, tuse). Daca ti se intampla asta pentru prima oara, asteapta pana maine cand vei face o vizita doctorului.
Insanatosire grabnica! Sper ca te-am ajutat, desi nu sunt stiu exact care e treaba, bronsita, pneumonie.