| Alinaalian1234 a întrebat:

Am nevoie de ajutor imi cade foarte rau parul sad, cam o sufita dupa fiecare baie crying. Stiti cumva cu ce as putea sa imi dau pe par pentru a scapa?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Da rezultate excelente.
Amesteca oul, uleiul de masline si castravetele curatat. Intinde amestecul prin par, lasa timp de 10 minute, apoi clateste cu atentie. Pentru rezultate excelente de-a lungul anului, fa acest tratament o data pe luna.

caramela
| caramela a răspuns:

Buna, nu te alarma prea tare, ca e normal ca in orce anotimp sa iti mai si cada parul, si mie imi cade, si nu e de rau,(exceptand perioadele in care iau pastile cu pumnu) spalate cu infuzie din frunza de nuc, daca nu te supara mirosul gazului poti sa aplici o data la saptamana gaz macerat cu usturoi bine pisat, ulei de masline, de ricin, clateste-te cu otet...

| Gabonne1982 a răspuns:

Cauta la farmacie Revalid.Fratele meu a avut o problema asemanatoare si a scapat

| ioanaioana a răspuns:

Stai linistita,e ceva normal, daca cad firele de par inseamna ca cresc altele mai puternice, si oricum in mod normal cad aproximativ 100 fire de par pe zi

| trifescugabriela a răspuns:

Incearca un tratament pentru par de la avon!

| ramona_3149 a răspuns:

Cauta in catalogul Avon solutii pentru par, si sigur gasesti! FUNDA?

| JokerMato a răspuns:

Pai inainte sa te speli pune intr-un bol un galbenu stiu de ou cu ulei de masline si zeama de lamaie, amesteca-le si dupa aceea te d-ai cu amestecul pe cap dar inainte de a te spala trebuie sa stai cam 5-6 min cu el in par.Asa sa faci de fiecare data inainte sa te speli.Fa asa pana nu-ti mai cade. Apropo mie mi-au cazut mai multe suvite.

| BrownyBrown55 a răspuns:

Metoda naturala este sa te dai cu ulei de ricin, il poti procura de la farmacie, sau daca nu, sa iti iei sampon garnier impotriva caderii parului. funda?

| Silviu_1540 a răspuns:

Solutia este una singura...Te duci la o farmacie ma mare sau chiar in super-market si cauti sau poti sa intrebi de Syoss...100% profesional, cred-ma si o prietena a patit acelasi lucru, merita, costa doar 18 RON, succes***byeewinking

| Diana_2332 a răspuns:

Buna! am avut si eu aceasta problema acum cateva luni si am facut un tratament cu fiole de REVALID le gasesti in farmacii si nu sunt scumpe deloc 2-3 lei fiola.Am facut tartament de 10 zile parca in fiecare seara ma dadeam cu o fiola la radacina.nu tii se ingrasa parul de la ea si miroase foarte frumos.Am o prietena ce face tratament cu fiole de GEROVITAL nu stiu exact cum si cand se da cu ea.Mergi la farmacie intreaba si vezi ce iti recomanda si farmacista...eu acum nu mai am probleme cu caderea parului mai cade dar cate 2-3 fire dar fata de un pumn de par care il scoteam la fiecare baie e ceva...tongue Ai grija de tine si sper ca te-am ajutat:*