anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am nevoie de ajutor...imi iese ceva pe picioare ca un fel de cosuri, ma gandesc ca poate de la anotimpul asta rece, dar nu stiu ce sa fac...plz help my:*

fundita

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| sergiu a răspuns:

Ca sa nu ai niciun dubiu, cel mai ok ar fi sa mergi la un dermatolog. Oricum, problema nu cred ca e grava, dar ce-i sigur ii sigur... Totusi, inainte de asta, ai putea sa mergi la farmacie sa spui despre problema ta, si probabil ca vei primi ajutor de acolo fara sa mai fi nevoita sa apelezi la medicul dermatolog.

| BlackAngel a răspuns:

@Katalin02 LoL ce copil infect poti fi handicapatu dracu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai.in primul rand vb frumos ca nu esti pe strada sau in familie la tine, ca se vede ce educat esti...si nu stiu la ce te-ai bagat in seama daca uh abar n-ai nuami vb si tu sa nu adormi pe tine.si copile ma spal doar ca de la anotimpul asta rece mi-a iesit ceva pe picioare si de unde sti uh ca nu sunt doctorilaughing frate mai poate este cineva sa se si priceapa laughing (nu vreau sa te jignesc) dar uh ai un vokabular jegos.in fine...nespalat esti tu.+ sunt fata dragule

pa pa (chiar daca nu meritzi sa iti zic)oh go on

(pe prosti sa nu dai banilaughing) )

| GabiGabrielle a răspuns:

Katalin02 sa stii ca nu e frumos ca vorbesti asa.
P.S.: Ti-am raportat raspunsul.