| anonim_8893 a întrebat:

am nevoie de ajutor.stiti spatele meu si fata mea mi sa decojit si am nevoie de ceva care sa-mi treaca repede. Urgent

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| razvanadriann a răspuns:

Asta e pentru ca te-ai bronzat tongue man o faza ar fi sa o tragi u asa ca nu doare tongue... dar sincer nu cred ca este medicament pentru asta blushing laughing fara suparare o sa treaca dar te poti unge cu niste crema nivea ...in caz ca te doare date cu crema mentolata big griniti ia durerea tongue sau FastumGell si prostii dinalea parca ala e mentolat s ichiar funct eu asa am facutwinking. sper ca team ajutat.bafta.thumbs up

| CaramelX a răspuns:

Sfatul meu este sa te duci la doctor! dar poti sa iti dai cu crema de galbenele o sa-ti mai revi! depinde din ce motiv ti se cojeste pielea!

| luciana200972 a răspuns:

Daca este din cauza bronzului exfoliaza pielea cu un exfoliant de corp abraziv de doua ori pe saptamana si da cu ulei de masline. dc nu ai bani de exfoliant amesteca 2 linguri de malai cu 1 lingura ulei masline si 2 linguri smantana sau iaurt si freaca (maseaza bine pe corp) in special zonele care se exfoliaza. Dc nu e de la bronz inseamna ca ai pielea uscata sau deshidratata sau ambele si pe langa exfoliant trebuie sa fol un body butter de 2 ori pe zi, aplica-l pe piele umeda, de asemenea mananca multe fructe si bea apa. dc nu trece mergi la dermatolog. Sanatate