| Mariaor a întrebat:

Bună, am nevoie de câteva păreri va rog,,, anul trecut am avut o sarcină extrauterina, depistată după 3 săptămâni de neliniște, trompa stânga neputandu-mi fi salvată, a fost greu dar ne-am revenit asta pentru că încercăm de mai multi ani sa rămân însărcinată, m-am refăcut f repede, ginecologul spunandu-mi că din februarie putem incerca din nou. Spaima mea acum este următoarea, ultima menstruație a fost în 21 februarie, având un interval de 30 de zile, luna aceasta trebuind să îmi vină în 23, nu a venit, de o săptămână vomit dimineața, uneori și în cursul zilei, merg mai des la baie și am o stare oarecum de moleșeală și oboseală, mi-am făcut teste ieri și azi la prima urina -negativ, săpt trecută am avut și 2 zile de durere oarecum asemănătoare cu cea pe care o am înainte de menstruație, de atunci nimic. Intrebarea mea este e posibil ca încă pe test sa nu se vadă? Sunt panicata pentru că la medic știu că încă e prea devreme sa merg să văd și anul trecut sarcina extrauterina f târziu mi-a ieșit pe test, am depistat-o prin hcg.Mi-e frică să nu fie la fel,, până ajung la medic oare mă poate liniști sau sfătui cineva? Oare un hcg m-ar lămuri? Mulțumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| sofisis a răspuns:

Normal ca e indicat sa iti faci un betahcg, mai ales ca ai antecedente. Stai chill ca nu e musai sa fie nasol daca e extrauterina. Adica nu sta panicata ca daca ai patit o nasol o data, asa o sa fie mereu. Tocmai pentru ca esti patita, ia-o mai din pripa cu descoperirea

| Mariaor explică (pentru sofisis):

Așa am sa fac,, mulțumesc frumos

| Steregoi a răspuns:

Ar fi cazul sa te bucuri pentru ca s-ar putea sa fii insarcinata. Nu mai fii atat de pesimista.

| Mariaor explică (pentru Steregoi):

Mulțumesc pentru încurajare,, citisem că testele se pot face după prima zi de întârziere, de asta m-am panicat sunt 5 zile și testul tot negativ e, iar stările enumerate persistă, Doamne ajută