| Crystynyk1 a întrebat:

Am nevoie de helpp Deci...Am avut niste niste cosuri pe barbie si le am spart si mi a ramas un fel de semn in sensul ca s a invinetit si zici ca am cioclaughinglaughingVa rog help ce sa fac! Funda+vot

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ZoeyMe a răspuns:

Pune apa oxigenata pentru a dezinfecta.Sa iti fie invatatura de minte sa nu mai spargi cosuri.Mai bine pune pasta de dinti si asteapta sa se usuce. Poti sa te dai cu coaja de castravete ce ajuta tenul.Succes!

4 răspunsuri:
| ZoeyMe a răspuns:

Multumesc pentru funda

| GabiiHaș a răspuns:

Pai,daca vrei sa le usuci, da pe razatoare mar.asa se usuca in...cat sa zic...2-3 sapt.nu chiar toate dar, e eficient.asta fac si eu.incearca.SUCCES! nu uita de funda daca merge!

| Jenny23 a răspuns:

Pui pe vata spirt si te dai de cate ori vreei tu pe zi. Sti ce repede trece? da-mi Funda dor daca trece. paaaa, ne auzim peste cateva zile

| OanaSimpluu a răspuns:

Asa am avut si eu de cateva ori ^^! nu ai ce sa ii faci de cat sa te speli pe fata in fiecare seara si in fiecare dimineata cu apa si sapun! Si va trece in timp happy te asigur!