In primul rand, imi pare rau pentru tatal tau. Cancer-ul e o boala urata, dar daca s-a intamplat, asta este. Nu va pierdeti timpul cu metode naturiste (asa a murit de cancer Steve Jobs a refuzat medicina moderna in favoarea ierburilor si a altor prostii-iar el isi permitea orice) Apelati la doctori, nu fugiti de cutit! nesimtitele astea de tumori recidiveaza, dar din nou asta e. De cate ori apare, de atatea ori o scoti! niciodata sa nu ramana cu ea prea mult, mereu sa fie scoasa toata foarte bine pentru a nu da metastaze. Imi pare sincer rau ca nu il pot ajuta personal intrucat nu am terminat studiile...cat despre estetica (la ce e buna o masina stralucitoare daca are probleme la motor). Cred ca stiu despre ce doctor este vorba cu dietele si a avut rezultate bune in multe cancere (cel putin asa a sustinut dansul) si vreau sa spun ca o dieta buna nu strica nimanui dar nu inlocuieste tratamentul chirurgical. Multa sanatate tatalui tau!
Biorezonanta este cu siguranta interzisa in situatia lui, ii va face mult rau. fara operatie, nimic nu il va ajuta, boala va avansa foarte rapid si isi va pierde viata in maxim un an. Dupa operatie va trebui sa faca din nou chimioterapie si posibil radioterapie, nu va avea timp de tratamente babesti si diete (dietele incetinesc vindecarea si favorizeaza recidiva tumorii). tatal tau e intr-o situatie foarte grea, e pacat sa-si iroseasca sansele apeland la prostii in loc sa faca tratament adevarat care sa-i prelungeasca viata. dar asta este decizia lui. Totusi, daca refuza tratamentul adevarat, e pacat sa se mai chnuie cu alte tratamente si diete, ii vor face viata grea si in vor accelera evolutia bolii
Daca medicul oncolog zice ca operatia este singura masura care se poate lua atunci trebuie facuta operatia. Aici nu e vorba de o viroza, e pe viata si pe moarte.