Nu am tinut diete dar am reusit sa slabesc renuntand la paine, la masa de seara, dulciuri, fast food si plimbari
Eu nu tin diete pentru ca am acut bafta sa siu din gena cu un „ mijloc de viespe '' dar cea mai buna prietena a mea era supraponderala asa ca a apelat la mine sa slabeasca, a inceput sa alerge sa faca tenis, abdomene si toate astea fara sa se infometeje. Asa ca eu i-ti recomand sa practici mult sport.
Ziua 1:
- se consuma doar fructe, cu exceptia bananelor si strugurilor, in orice cantitate. Se poate manca amestec de fructe la orice ora.
Ziua 2:
- se consuma doar legume, conservate, fierte sau crude - spanac, fasole verde, varza, mazare, cartofi, rosii, castraveti, etc.
Ziua 3:
- se consuma doar lactate - lapte degresat, iaurt degresat, branza degresata, cascaval, etc.
Ziua 4:
- se consuma doar carne la gratar sau fiarte - piept de pui, carne de rata, etc.
Ziua 5:
- se consuma doar peste la gratar sau fiert.
Ziua 6:
- se reia ziua 1, cand se consuma doar fructe, in combinatie cu ziua 2, cand se consuma doar legume.
Ziua 7:
- la alegere, se reia o zi din cele 6 precedente.
Atentie! Aceasta dieta este recomandata a se repeta o data pe luna, in asociere cu un program sportiv de dificultate scazuta, iar in restul timpului este necesar un regim alimentar sanatos.
AM SLĂBIT 2 KG INTR-O SĂPTĂMÂNĂ!
IForgotMyNameAgain întreabă:
AlinElle89 întreabă: