Ai putea sa alternezi bicicleta cu alergatul, cu bicicleta arzi semnificativ calorii doar daca mergi pe distante lungi ( gen 50-100 de km / zi ).
Ce mananci acum concret?
La 1.76 si 65 de kg esti perfecta Unde vrei sa mai slabesti? Leaga pe langa tine o punga mare si du-te la alergat sa transpiri cat mai mult.
Da. Esti a saptea la care zic.
www.google.ro si scrii dieta dukan.
Mama a slabit 20kg in 7 zile cu dieta.
Funda?
Daca iti zic, si e sanatos asa cum zic eu www.dietadukan.ro
Http://dietadukan.ro/regimul/etapa-1-atac
Asta sigur te va ajuta.
Funda?
Pur si simplu urmezii pasi de aici ---> http://dietadukan.ro/regimul/etapa-1-atac iti alegi cat vrei sa slabesti si gata merge.
Respecti passi si gata;)
20 de kg intr-o saptamana doar sanatos nu e :))
Si oricum e stupid sa copiezi dieta X sua dieta Y de pe net, nu pierd timpul cu asa ceva.
http://www.gandul.info/......ra-9579296
Ai "omis" asta :
- Rinichii şi ficatul sunt suprasolicitaţi
- Diabeticilor, persoanelor care suferă de boli cardiace, care au probleme hepatice sau renale şi femeilor însărcinate nu le este permis să ţină acest regim, deci NU poti recomanda oricui asa ceva
Si altele pe net.
Pentru cei care cad in aceasta capcana a dietelor magice exista o singura vindecare: esecul garantat in 99% din cazuri.
NU exista diete magice fara sa-ti distrugi sanatatea, slabit inseamna EFORT fizic + o alimentatie corespunzatoare ( nu diete de pe net ) si 2-3 kg / luna, asa e cel mai sanatos.
Continua cu diete de pe net daca te incanta sa ai probleme mai tarziu.
Juliana, poti pierde relativ usor 2 kg pe saptamana din tesutul adipos prin exercitii fizice de tip cardio. Dupa 2 saptamani vei incepe sa dai din ce in ce mai greu jos pentru ca tesutul adipos va fi mai greu de redus.
Ceea ce fac tu e ok, mers la sala(daca au sauna, merita sa mergi odata pe saptamana), mers cu bicicleta si un regim alimentar optim. Sfatul meu e sa consulti un MEDIC nutritionist (nu iarbalife sau alte gunoaie). Medicul iti va recomanda anumite analize de sange, iar pe baza lor iti va recomanda un regim optim. In cazul in care urmezi un regim dupa ureche sau primit pe tot felul de siteuri pline de dobitoci fara cunostinte elementare de functionare a organismului uman (), risti sa dezvolti deficiente de anumite vitamine si poti ajunge chiar si la anemie.
Si inca ceva, nu e mah asa simplu doar sa urmezi niste pasi si gata, asta e o cretinitate de copil mic
Vrei sa ai vergeturi si sa atarne pielea pe tine + sa-ti distrugi sistemul imunitar? Dar ma rog, ce sa inteleaga cineva care crede ca slabitul e asa de simplu doar sa copiezi niste pasi, fara exercitii, fara nimic
@Flaviu123 Nu sunt chiar perfecta, am putina burtica si solduri. Toti imi spun ca sunt ok, dar nu ma simt bine cand stiu ca inainte eram asa cum imi doresc si vreau sa fiu ca inainte
Pai la inceput am incercat sa tin o dieta disociata pe 30 de zile, dar nu am putut sa o tin, ca sunt f pofticioasa si nu am reusit. Acum nu tin o dieta anume, nu mananc prajeli, carne ( nu prea imi place carnea) mai mult legume fierte, fructe.
Si cred tot asta. Odata ce ai slabit 20 kg intr-o saptamana mai mult ca sigur vei pune la loc in urmatoarea saptamana + organismul tau e praf
Cel mai bine e sa imbunatatim ce faci deja, de-aia ziceam la exercitii cum poti imbunatati, dar la alimentatie trebuie sa zici cate mese pe zi ai si ce contin ele.
3 mese pe zi + 2 gustari.
La micul dejun mananc de obicei 1-2 feli cu gem (insa nu cu paine, se gasesc in supermarket tot un fel de paine, insa uscata, este de forma dreptunghiulara) si beau o cana de ceai verde.
Apoi o gustare, de obicei mananc un mar.
La pranz mananc ori o salata, sau ciuperci, fasole, porumb. Depinde
Apoi probabil mai mananc un mar.
Si la cina o salata. Cam asa
Iti lipsesc 3 lucruri :
- proteine ( carne, lapte, branza, oua )
- carbohidrati ( orez, cartofi, quinoa, etc. )
- grasimi sanatoase ( masline, nuci, alune ).
La cine mananca si un piept de pui cu salata aia si dimineata baga o bucata de branza.
Mananci destul de putin, la exercitii mai trebuie sa schimbi, alearga 2-3 zile / saptamana, prin alergat slabesti mult mai mult decat cu bicicleta.
Eu am un prieten care a reusit sa slabeasca cu bicicleta, dar merge mult, gen Bucuresti-constanta sau a facut turul romaniei. Cu bicicleta slabesti semnificativ doar daca faci chestii de genul, sa faci excursii de 1 saptamana in care mergi zilnic 50-100 de km, de-aia iti recomand sa alergi.
Si pentru ca e vara, poti inota.
Am uitat sa mentionez, la pranz mai mananc uneori cartofi copti cu iaurt (imi plac la nebunie)
Uite cum am facut. eu am 13 ani 1, 59 inaltime si 56 de kg. ca sa slabesc pana la mare ( plec pe 2 august) fac asa : cand am timp si dispozitie buna nu iti trebuie chiar mult timp cam vreo 30-40 de min.
stii acea folie transparenta pentru mancare si chestii din astea? puneti acea folie inconjurata de vreo 3-4 ori in jurul burtii sau picioarelor, depinde ce te incomodeaza.
asta o sa sune aiurea dar ca sa fie mai usor de transpirat, inainte da drumul la dusul din cada pe apa calda si lasa sa fie abur in baie.
dupa ia-ti telefonul si niste casti si du-te in baie si danseaza.
e o idee prosteasca dar stii cat am transpirat? in 3 zile am slabit 2 kg. sper ca ti-am fost de folos
Ca sa te cantaresti corect trebuie sa te cantaresti la 3 saptamani aproximativ, dupa 3 zile arata aiurea datorita retentiei de apa si altele.