| RalucaAlex2398 a întrebat:

Am nevoie de sfatul vostru. Deci pe data de 3 ianuarie trebuie sa-mi vina menstruatia, dar din pacate nici pana astazi nu mi-a venit (13 ian). tin sa mentionez ca sunt virgina.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| 4psiho a răspuns:

Atata timp cat nu ai avut contact sexual deloc (adica n-ai stati goala cu vreun baiat), nu cred ca ar trebui sa iti faci griji. Cel mai probabil e o schimbare hormonala care iti provoaca aceste dereglari. Cunosc fete carora le-au intarziat si 2 saptamani, ba chiar a sarit perioada o luna. Ar fi totusi o idee buna sa mergi sa vezi un medic in cazul in care problema persista. Daca esti minora, vorbeste cu parintii tai, spune-i ca iti faci griji, nu ar trebui sa te rusinezi, sunt probleme normale.