| Danagal65 a întrebat:

Buna, am nevoie de un raspuns daca ma poate ajuta cineva.Am dureri de spate si am fost si mi-am facut film la tot spatele si mi-a dat filmele acasa si o foaie cu rezultat, pe hartie scrie la rezultat :RECTITUDINE DE PROFIL CERVICAL. PENSARI DISCALE POSTERIOARE C3-C4, C4-C5. MICI OSTEOFITE MARGINALE ANTERIOARE SI POSTERIOARE C4. C5. SCOLIOZA TORACO LOMBAR DEXTROCONVEXA TORACAL, HERNII INTRASPONGIOASE T4, T7. Poate ma ajutati dumneavoastra cu un raspuns, am fost la medicul de familie si nu prea m-a lamurit, mi-a dat diclofenac pastile care nu ma ajuta cu nimic. Pe mine ma intereseaza daca am hernie de disc si daca as putea lua ceva pentru dureri, va multumesc, dau funda.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Ibra1000 a răspuns:

Mergeti la un doctor BFT si o sa va recomande un program de recuperare pentru afectiunile dumneavoastra.