| Amamalaliaiaoa a întrebat:

Buna! Am nevoie de un raspuns rapid: acum 2-3 zile am luat un pisoi de pe strada, nu avea mai mult de doua zile, i-am dat sa manance cu seringa lapte praf de bebelusi si mereu il pun sa si faca nevoile, dar face decat pisu, de cand l-am luat nu a facut niciodata caca, am incercat sa ii dau cu ulei acolo jos dar a iesit decat un lichid, pare balonat are burtica mare

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| minrest a răspuns:

1. Pisica isi linge pisoii in zona anusului, ca sa stimuleze defecatia, iar tu poti folosi ceva ca o carpa uda sau ce crezi ca e mai adecvat. 2. Mergi cu el la veterinar.

| Xena20 a răspuns:

Du-l la veterinar

| Stersul a răspuns:

Rapid la veterinar. Mai ales ca are doar 2 zile.Nu cred ca laptelle ala a fost bun pentru el.

| vargaallex a răspuns:

în primele 3 săptămâni de viață ale puiului, după fiecare masă, cu o compresă de tifon înmuiată în apă călduță, ștergeți ușor în zona anală și genitală pentru stimularea urinării și defecării. Puii, la această vârstă, nu pot urina și defeca singuri. Așadar, acesta reprezintă un pas vital pentru ei. E posibil să trebuiască să masați și abdomenul cu mișcări ușoare, iar la final să uscați zona.

| Amamalaliaiaoa explică (pentru vargaallex):

Fac asta mereu, dar totusi ies decat picaturi