| BUDOKAI a întrebat:

am nevoie de un sfat... Am inceput sa fac sala de o luna si se vad rezultate, acum problema e ca sunt si putin cam gras si as vrea sa stiu cum pot slabi 8-10 kg in 3 luni? parerea mea este ca atatea kilograme intr-o asemenea perioada nu e deloc periculos si nu are ce sa dauneze. :3 astept raspunsurile voastre!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU ai precizat ce vârstă/înălţime/greutate ai acum, pentru ca să vedem dacă este necesar să slăbeşti.

INDICĂ aceste detalii, apoi mai vedem...

Toate cele bune.

| BUDOKAI explică (pentru bursuc001):

Pai am 16 ani, 70kg si aproximativ 1, 77 big grin

| bursuc001 a răspuns (pentru BUDOKAI):

Ai greutate NORMALĂ ( aproape ideală ); iar greutatea ta IDEALĂ ar trebui să fie de 69, 3 kg - vezi linkul :
http://www.dietetik.ro/......calculator

Deci, ai cu aproape 1 kg SUB greutatea IDEALĂ, aşa că, NU mai trebuie să slăbeşti DELOC!

Oricum, la vârsta ta, NU se ţin diete ( de nici un fel ), ci se face multă mişcare/sport ( preferabil, la sală, zilnic ), etc.

O seară frumoasă.

| Vynx a răspuns:

Te sfatuiesc sa inceppi sa alergi daca vrei sa dai jos de pe picioare, abdomene si altele de acest gen pentru burta, eu o sa incep de pe 23 si eu am pulpele si soldurile prea mari (grase) daca afli altceva care ajuta sa imi spui si mie.