Întrebare recomandată | Maria_Ana_1992_guc6 a întrebat:

am nevoie de un sfat. Astazi am simtit o mica durere la sanul drept, si cand am pus mana pe el am simtit ceva inauntru, ca o bucata de carne ceva nu stiu, ce pot sa o deplasez in sus si jos. Simt o durere, dar foarte mica.E prima data cand o simt. Mentionez ca am 20 de ani. Nu am fost insarcinata, dar am luat anticonceptionale timp de doi ani. Ce poate fi? Voi face niste analize dar vreau sa stiu daca e posibil sa am cancer la varsta asta...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Este poate vreun chist, asta nu-i echivalent cu un cancer, dar mergi la medic pentru un consult de specialitate!

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Cel mai probabil este vorba de un chist/nodul necanceros, care se poate "trage" de la tratamentul cu anticoncepţionale.

Ar fi bine să mergi la un consult de specialitate şi să faci o mamografie.

Toate cele bune.

| Empathizer a răspuns:

Ai un nodul la san. Faptul ca e mobil sub degete e un indiciu ca nu e cancer. Cel mai probabil e ceva benign, cauzat de o tulburare endocrina. Mergi cu incredere la medic, problema ta are rezolvare medicala.

| CrazzzyA a răspuns:

Mai bine nu te gandi la ce-i mai rau si cauta un medic bun care te poate ajuta. happy

| Maria_Ana_1992_guc6 explică:

Multumesc pentru raspunsuri. oricum merg la medic, doar ca eram prea panicata...