| RataFlavius2 a întrebat:

Am nevoie de un sfat! Nu pot rezista fara sa nu mananc rigle,pixuri. Am scapat de mancatul pixurilor aproape in totalitate. Dar, mananc rigle de 30 de cm(nu una-doua)... Imi cumpar expres sa mananc. Am mancat pana acum vreo 10+ rigle mai mici. Ma mai doare stomacul uneori(rectific : dees). csf?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Donsavas a răspuns:

Asta e semn de boala nervoasă. Ticurile se trateaza. Consulta un psihiatru până nu iti faci mai rau!

9 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Și nu ai probleme la... ieșire?

| JackR a răspuns (pentru sierra1):

Cred ca are, ca mai multe rigle formeaza echere!

| sierra1 a răspuns (pentru JackR):

Mda, unghiurile ascuțite zgârie mai tare!

| minrest a răspuns:

Considera-te nebun si mergi la psihiatru. Cine stie, poate ai zile si scapi, DAR numai daca ai forta sa te cosideri bolnav psihic, adica nebun, si sa te tratezi.

| RataFlavius2 explică (pentru minrest):

Nu mai mananc de o luna♥️

| minrest a răspuns (pentru RataFlavius2):

Bravo! Ma bucur mult, sa stii; este o victorie pentru toti oamenii, desi majoritatea habar nu au de ea; o victorie pe un front mic, dar orice victorie conteaza. De acum ma astept sa ai succes si in alte domenii.

| xerxes1 a răspuns:

Le mananci goale sau cu paine?

| JackR a răspuns (pentru xerxes1):

Mie-mi plac mai mult cu ketchup si castraveti murati. Cu paine cu seminte. Si numai cele galbene. Alea albastre ma baloneaza.