Sa nu te mai stresezi ca nu iti ridica nimeni statuie daca ai cele mai mari note din clasa, conteaza sa iei bacul nu sa ai 10 la fiecare materie, iti faci mai mult rau stresându-te.
si de ce iti e frica de profesori? nu scrie pe niciun profesor "MOARTEA" ce crezi ca ei au avut note bune cand au fost de varsta ta? au invatat cat sa ia note de trecere, bacu, si eventual sa intre la facultate sa se faca profesori si sa treaca un amarat de examen ca sa devina profesori la materia respectiva.
nu te mai stresa ca nu te ajuta cu nimic.
vizioneaza un film, bea un suc, fa o plimbare in natură, in parc ceva, mananca ceva ce iti place, fast food kfc, mc, shaorma sau ciorbe sau cartofi prajiti etc.
mananca ceva dulce.
Accepta notele pentru cunostintele tale. Nu numaidecat note mari. Accepta-te asa cum esti la nivel intelectual si nu vei mai avea probleme.
Sa nu te mai stresezi atata.Ca nimeni nu o sa iti rodice statuie ca ai note mari la toate materiile, crezi ca profesorii au avut numai note de 10?, e la mintea cocosului ca au invatat si ei cat sa aiba note de trecere.Si de ce ti-e frica de profesori?, care e motivul? Stai calma ca nu o sa te omoare nici un profesor ca iei un 4 sau 5, 100% o sa iti tina morala ca de ce nu ai invatat mai bine si bla, bla, bla. Sfatul meu e sa nu te stresezi atata, invata cat sa ai note de trecere si gata, nu e scris undeva ca trebuie sa ai numa 9 si 10 pe linie. Spun din propia experienta ca sunt a 11-a si invat cat sa am note de trecere nu ma stresez daca iau un 5 in test, eu sunt multumit cu 5-ul.Am avut chiar si note de 4 si am luat chiar si un 3 si nu ma omorat nici un profesor si nici parintii mei acasa.
Am 40 de ani! Si eu ma stresam la fel ca tine, pana mi-am dat seama ca, pe termen lung, notele nu inseamna nimic. Peste 5 ani, crezi ca te va intreba cineva, sau va interesa pe cineva, ce nota ai avut tu la biologie sau microeconomie in clasa a10-a:? Raspunsul este clar nu!
In alta ordine de idei, nu spun ca nu trebuie sa inveti, din contra! Dar invata ce stii ca iti foloseste, insista acolo unde e cazul! Varrsta pe care o ai acum nu o vei mai avea niciodata si fiecare etapa e vietii e frumoasa, deci mergi si traieste-o (responsabil, adica)! Numai bine iti doresc!