Sincer,rexona cu aloe vera cred ca este bun dar iti mai dau un sfat imbraca-te cat mai subtire si incearca sa nu mai tii mainile chiar asa lipite de corp!
Spray? In cazul asta poti apela la Nivea. Dar recomandarea mea este sa folosesti deodorantul solid, tot de la nivea, sau daca nu vrei sa ramai cu pete alba, este si sub forma de gel. Protejeaza foarte bine, spun din propie experienta. Sper sa te ajute!
S-ar putea ca problema ta sa poata fi rezolvata doar printr-un simplu deodorant. Stiu pe "cineva" care tot asa era. A mers la dermatologie, i-au recomandat un deodorant mai special francez, care n-a avut nici un efect. Pe urma l-au trimis la endocrinologie sa-i faca teste. Dupa ce i-a facut testele, l-au trimis iar la dermatologie. De acolo l-au trimis la psihiatrie. De la psihiatrie l-au trimis la un neurolog sa-i faca un RMN la cap. Din RMN a iesit ceva neinregula si acum inca face alte teste.
Citeste http://www.excessive-sweating.net/ daca te intereseaza, e despre subiectul asta, e in engleza.
Spor!
In primul rand trebuie sa afli cauza pentru care transpiri asa pentru ca si altora le e cald dar fac fata cumva,deci cand nu te mai ajuta nimic inseamna ca a devenit o problema medicala care trebuie investigata de catre medic,un dermatolog,sau ar trebui sa iti faci niste analize sa vezi cum stai cu calciul pentru ca si lipsa lui sau a magneziului dau transpiratii abundente,sau mai poate fi cauza hormonala si trebuie sa mergi la endocrinolog,deci trebuie sa le verifici pe toate. apoi sprayurile probabil ca nu iti sant eficiente,incearca sa folosesti dove solid daca esti fata,si foloseste haine din bumbac care sa absoarba umezeala nu din supraelastice sau tot felul de materiale de proasta calitate care nu lasa pielea sa respire, dar dupa parerea mea problema principala nu e deodorantul ci una de sanatate a ta. poate consumi si foarte multe lichide iar cand e cald ele se pierd prin transpiratie mai mult ca in alt anotimp, poate e si de la stres sau imunitate scazuta, lipsa unor vitamine, o boala a glandelor sudoripare sau o dereglare a lor, pot fi multe cauze asa ca mergi la medic prima data si incearca stikul dove pentru mine nu e altul mai bun din cate am incercat.succes!
Eu folosesc de ceva vreme Playboy și sunt mulțumit de el, anyway vara orice ai face tot ai să transpiri.