| Yonelaa a întrebat:

Am nevoie de un sfat urgent mi-am luat mustata cu benzi mi-am luat de la 2 firme diferite si am folosit 1 banda pe o parte alta pe ceealalta am vazut ca nu mi se iau toate am insistat calumea nu gluma si apoi am vazut ca ma ustura foarte tare am lasat-o balta si a 2 zi am vazut ca nu mi s-a dus roseala si nu puteam sa pun haina ceva sa ating si mama mi-a spus ca s-ar putea... mai mult ca sigur sa-mi ramana pata maro de la arsura a 2 zi mi-am pus ceai de musetel imi trece? revine la normal pielea? nu e prima data am mai folosit la o prietena dar ea mi-a dat jos mustata si nu era rosie numai atunci a 2 zi era la normal. Dar acum ma ustura in continu. Funda la cel mai bun sfat.Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| JustMe88 a răspuns:

De trecut iti tece sigur! Foloseste o crema baneocin! E ff buna pentru iritatii de genul acesta! Se gaseste in farmacii si nu e ff scumpa! Good luck

| Yonelaa explică (pentru JustMe88):

Mersi dar acum mi-a disparut rosealasi am o pata maro mare

4 răspunsuri:
| octha a răspuns:

In general musetelu e bun la treburi de genu.incearca totusi daca ai de unde sa iei crema de galbenele e buna si ea. sper sa-ti treaca si sa poti sa saruti iar pe iubitu

| Yonelaa explică (pentru octha):

Ma ustura ingrozitor abia pot sa rad. De sarutat nu mai zic nimic

| JustMe88 a răspuns:

Incepe sa se vindece! Probabil se va forma o coaja subtire are iti va trece cu siguranta! Nu folosi fond de ten sau pudra perioada asta.e indicata crema si atat! Nu e panica..iti va trece..am patit si eu ceva asemanator