Ar fi bine sa te dci la un doctor, unii se pot da mari c nu stiu ce tratamente inventate din capul lor si a zica ca si ei au patit la fel. Nu te speria de doctor, poti face cancer sau alta boala daca nu te duci,
Sper sa te faci bine daca e ceva, si sa ma anunti daa te-ai dus
Pai nu trebuie sa-ti faci griji, daca sint prezente umflaturi sau pielea este un pic rosie, si doare la atingere atunci ar trebui sa mergi la medic sa-ti prescrie ceva medicamente.
Nu stiu, nu vreau sa par ridicol dar la mine a fost chiar rupta, si s-a refacut la loc fara ca sa mi se umfle sau sa ma doara...fiecare cu organismul lui. Daca nu esti sigur -LA DOCTOR!
Daca esti sigur/a ca a fost doar o alunita, atunci e foarte grav. Ruperea unei alunite, poate provoca o forma de cancer de piele. Stiu asta de la niste cunostinte apropiate. Sfatul meu e sa-ti procurezi cat mai repede la medicul de familie o trimitere la un medic dermatolog si sa numai pierzi timpul ignorand chiar daca nu simti vreo jena ori vreo durere. Sper ca raspunsul meu sa fi fost de ajutor. O seara placuta!
Nu sunt sigur ca afost o alinunita dar nu e rosu nu e nimic dar sa facut alb in locul acela
aaaaaaa1 întreabă: