| 6robi6_4227 a întrebat:

Buna am nevoie dea ajutor mai demult miai zgariat o alunita a curs unpic de sanger dar foarte putit nu m-a durut, nu ma piscat nimic dupa un timp a adisparut si a ramas alb in acel loc va rog ajutati-ma

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DayaneSan a răspuns:

Ar fi bine sa te dci la un doctor, unii se pot da mari c nu stiu ce tratamente inventate din capul lor si a zica ca si ei au patit la fel. Nu te speria de doctor, poti face cancer sau alta boala daca nu te duci,
Sper sa te faci bine happy daca e ceva, si sa ma anunti daa te-ai dus puppy dog eyes

4 răspunsuri:
| dustru a răspuns:

Pai nu trebuie sa-ti faci griji, daca sint prezente umflaturi sau pielea este un pic rosie, si doare la atingere atunci ar trebui sa mergi la medic sa-ti prescrie ceva medicamente.

| dustru a răspuns:

Nu stiu, nu vreau sa par ridicol dar la mine a fost chiar rupta, si s-a refacut la loc fara ca sa mi se umfle sau sa ma doara...fiecare cu organismul lui. Daca nu esti sigur -LA DOCTOR!

| eusebiumunteanu a răspuns:

Daca esti sigur/a ca a fost doar o alunita, atunci e foarte grav. Ruperea unei alunite, poate provoca o forma de cancer de piele. Stiu asta de la niste cunostinte apropiate. Sfatul meu e sa-ti procurezi cat mai repede la medicul de familie o trimitere la un medic dermatolog si sa numai pierzi timpul ignorand chiar daca nu simti vreo jena ori vreo durere. Sper ca raspunsul meu sa fi fost de ajutor. O seara placuta!

| 6robi6_4227 explică:

Nu sunt sigur ca afost o alinunita dar nu e rosu nu e nimic dar sa facut alb in locul acela