| Alex1111137 a întrebat:

Bună,am nevoie și eu urgent de un răspuns. am pățit ceva foarte ciudat, nu glumesc, chiar este serios și nu știu ce sa fac.Astazi am mâncat niște spaghete și în timp ce mestecam și aveam gura plina mi-a venit sa strănut și nu știu cum, dar nu m-am putut abține și am strănutat pe nas(nu glumesc) și apoi ma manca rău nasul când respiram și am încercat sa trag de el pana au ieșit pastele efectiv din nas și acum e mai bine, dar îl am înfundat, ce as putea face va rog?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Caro34 a răspuns:

Ce prostie! Data urmatoare pui rapid intr-un servetel mancarea din gura si apoi stranuti! Ia niste picaturi cu sare marina de la DM si pune-ti pe nas vreo cateva zile! Daca treaba nu se imbunatateste, atunci mergi la un control ORL. Numai bine!

| Violleta2022 a răspuns:

Fa operatiunea asta cu apa, trage apa pe nas si apoi sufla nasul, sa ca elimini ce ti-a mai ramas.

| stefan2006stf a răspuns:

Baa laughing)))>)) cum naiba ți-au intrat ăla pe nas