| emmy10 a întrebat:

am nevoie urgent de ajutor.am luat anticonceptionale prima data, dar nu am luat prima pilula incepand cu prima zi de ciclu, ci incepand cu a 4a zi.sotul meu si-a dat drumul in mine in primele 3 zile de cand am inceput AC, apoi nu l-am mai lasat.problema e ca nu stiu daca am fost protejata, neluand prima pilula in prima zi de ciclu.si de cateva zile am stari de voma, de somnolenta.nu stiu ce sa fac.as vrea sa le opresc.credeti ca e ceva rau daca ma opresc acum, cand mai am 7 pilule? ma gandesc ca nu cumva sa fiu insarcinata si sa afecteze copilului.astept raspunsuri.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| OAANAM a răspuns:

Esti insarcinatahappy e ceva draguthappy pot afecta copilul toate pilulele.altele mai putina altele mai mult

| emmy10 explică (pentru OAANAM):

Eu sper sa nu fiu insarcinata, nu eram pregatita pentru un copil acum. o sa fac un test de sarcina totusi.eu am mai citit pe internet ca e posibil sa ai starile astea si din cauza anticonceptionalelor.chiar nu si-au facut efectul daca nu le-am luat din prima zi? si eu stiam ca imediat dupa ciclu nu sunt sanse sa ramai insarcinata.nu ma pricep foarte bine, de abia acum 4 luni mi-am inceput viata sexuala, desi am 24 ani.multumesc de raspuns.

| emmy10 explică:

Multumesc frumos, eu totusi sper sa nu fiu insarcinata.am mai citit pe internet ca se poate sa te simti rau si de la anticonceptionale.totusi o sa fac un test de sarcina.chiar nu si-au facut efectul daca nu le-am luat din prima zi de ciclu?

| emmy10 explică:

Oki, o sa va anunt.va pup