| Marcelusha12 a întrebat:

Am nevoie urgent de ajutor. Port aparat dentar fix.Si pe arcada de sus mi sa dezlipit un bracket.El se tine de sirma.Caror riscuri ma supun faca il las asa pina la urmatoarea vizira la ortodont, care este peste 2 saptamini? Plizz ajutati-ma. Funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| R1e2b3e4c5a6 a răspuns:

Si eu am avut aparat dentar fix. Trebuie sa suni cat mai repede si sa anunti, iar atunci medicul tau va stii situatia si iti va spune daca e ok sa mai stai pana la urmatoarea programare sau sa te duci cat mai repede. Mie mi s a zis ca trebuie sa ma duc de urgenta deoarece acel dinte, nemaifiind fortat de acel aparat poate migra imediat, chiar si peste noapte. Nu risca. Suna cat de repede poti. Bafta!

0 răspunsuri: