| Patrecea a întrebat:

Am nevoie urgenta de un sfat.
Maine am un spectacol si am cam racit.
Cant pe nas.
Mi-am luat picaturi pentru nas infundat, dar la fel.
Va rog.
Spuneti-mi ce sa fac ca sa nu mai cant pe nas.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Simpatic a răspuns:

Ia un plic inainte de culcare de faringo hot drink, se face un mix ca la cafea, se toarna intr-o cana cu apa calduta se amesteca si se bea. s-ar putea ca pana maine sa fie mai bine nasul :)
Pana la ora asta trebuia sa ai ceva paracetamol luat sau ceva pentru raceala, nasul nu se infunda asa aiurea.
https://www.medimfarm.ro/......g-4-mg-x-8

3 răspunsuri:
| Bizon95 a răspuns:

Vibrocil duo
e cel mai puternic
NOTA BENNE: TOCMAI PENTRU CA E CEL MAI PUTERNIC citeste CU MULTA ATENTIE PROSPECTUL!

mie imi desfunda nasul complet din 30mins chiar daca am gripa naspa si imi curge nasul ca la robine

| johnbucuresti a răspuns:

Faci 3 limonade pe care le bei cate una la 3 ore fiecare cu zeama de la 3 lamai.
pui o oala cu ceai flori de tei musatel cimbru sa fiarba apoi rorni un pum mare de sare in ea si faci infuzie
adica pui oala undeva sigur sa nu te opareasca si stai deasupra ei o inconjori cu un prosop si tragi aburii pe nas si sarea din aer va desfunda si teiul cu musetelul din apa va mai desinfecta putin. vezi sa nu te oparesti.

Ia 10 cepe scobestele ca pe o ceasca
ia 10 ridichi rosii dinalea bastrane de anul trecut scobestele ca pe o ceasca pune umplele cu zahar sau miere pune in zaharul ala aschiile de la ridiche inapi nu pe toate ci cateva.
bagale la cuptor la foc mic si lasalse fiarba zaharul in ele pana cand devine sirop
ei siropul si il amesteci pe cel de la sfecla cu cel de la ceapa si il bei dupa ce se raceste putin.

Ia un prosop de bumbac rade niste cartofi pune rade in ei niste sapun neaparat sapun de casa toaca niste ceapa pune-o peste
pune niste busuioc cimbru
impaturestele
toarna peste prosopul respectiv 30% spirt 70 % otet sa fie ud fleasca pune-l imprejurul gatului.

fa o frectie cu carmol

dati cu putina alifie chinezeasca pe spate subtire putina
ia doua aspirne neaparat de la gayer BAIER nu aspirina proasta
baga-te in plapuma groasa pana cand transpiri tare de tot
mai fa o frectie cu carmol.

trimite pe cineva la farmacie sa iti ia o singura pastila de antihistaminic bronar

sufla nasul din cand in cand

pune in el si picaturi cu apa de mare

si pana la urma daca nu ai si nu ai incotro daca vezi ca nu ti-a trecut desfa un tub de superglue si miroase mirosul ala naspa si otravitor al superglulului intins pe o bucata de hartie
mirosul ala o sa iti desfunde nasul si o sa te usture ochii
sau da in aer cu ceva spray paralizant din ala iritant o sa iti curga nasul si ochii sufli bine nasul
si mai gagi dar peste cateva ore 1 pastila de paracetamol sinus
si un plic de teraflu si un plic de fervex

acum daca ai supravietuit
inseamna ca ai scapat de muci
daca nu ai supravietuit inseamna ca nu iti mai pasa daca ai muci

| Patrecea explică (pentru johnbucuresti):

Multumesc ca ai stat sa scrii atat ❤❤❤❤