Trebuie sa ti faci analize deoarece aceste mirosuri indica boli, de la diabet incepînd, transpiratia excesiva poate fi de la diabet, mergi si fa ti glicemia, mergi la medicul de familie si cere i trimiteri la analize, nu ai dat un detaliu, esti slabă sau esti grasă? Si ce varsta ai? Multumesc.
Buna, mersi de raspuns. Am facut tot felul de analize de-a lungul timpului care au iesit ok, am fost si la mai multi dermatologi dar degeaba. Am 70 kg, 1, 67 cm si 35 de ani.
Sarut mina! Posibil ceea ce ai tu sa fie mostenire genetică, la 1, 67 era bine daca ai fi putut avea 60 kg, daca mai poti slăbii cîteva kilograme nu ar fi deloc rau, pantofi cu toc porti? Sau preferi adidași, daca porti mereu adidasi transpiră piciorul in ei, si ar fi bine sa schimbi des încaltamintea indiferent ca sunt pantofi eleganti cu toc sau adidasi sau sandale, si după ce te descalti trebuie sa te speli pe picioare si atit pe talpi cit si in pantof sa dai cu sprai de picioare sau pudră. Sanatate.
Buna, fugi la medic, endocrinolog de preferat, nu e vorba de igiena precara la tine ci de o problema interna.