| andreeaalina0908 a întrebat:

Am nevoie va rog frumos de un sfat pentru ca nu mai suport. Acum un an mi-a apărut un furuncul, am fost la doctor și am primit antibiotic, dar mi-au tot apărut. Am facut antibiograma și mi-a dat un alt antibiotic și timp de 6 luni de zile nu mi-au mai apărut. Dupa mi-a aparut iar și am luat alt antibiotic care nu a mers, am facut iar antibiograma și mi-a zis sa nu mai iau antibiotic pentru ca am imunitatea slăbită și mi-a dat niște pastile Luivac care trebuie sa le iau in fiecare zi, am continuat asa și îmi apăreau încontinuu. Apoi doctorița s-a hotărât sa-mi dea zinat. Mi-au dispărut timp de o luna și acum mi-a apărut altul. Chiar nu stiu ce sa mai fac, sunt dureroase și îmi raman numai semne. Mi-a zis doctorița ca era un vaccin special, dar acum nu mai exista. Nu stiu ce sa mai fac cu ele. Ajutor!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

IN cazul asta iti poti comanda miere de manuka dar sa fie naturala 100%
O cunostita avea furunculoza ii apareau mai multe si cu mierea aceasta in cateva luni o scapat.

| Violleta2022 a răspuns:

Vor continua sa apara, daca nu mergi la un chirurg sa-l scoata in totalitate.

| anonimg a răspuns:

Cauți pe google chirurgie estetică. Trebuie să fie și în localitatea ta. Nu te costă nimic să îi suni și să îi întrebi cât costă îndepărtarea furuncurilor și a urmelor acestora.

| Roxymanea a răspuns:

Antibiotice naturale si ulei de oregano sălbatic