anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna am niste bubite pe fese si spate si nu stiu cum sa scap de ele. ma mananca. am fost la dermatolog si o zis ca sunt o mostenire din cauza ca eu i-am zis ca le am de cand sunt mic. stiti vreun sfat babesc sau ceva. EA dematologulmiorecomandat eucerin 3 % dar acea crema doar finiseaza.va rog mult!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| cretzufinish a răspuns:

Cand te speli incearca sa presezi cu burete abraziv pe ele ca sa fie "curate" ca sa zic asa, astfel nu se vor mai raspnadi. Dupa spalare, sterge bine cu prosopul (nu lasa sa se usuce apa pe tine pentru ca favorizeaza inmultirea) si da-te cu Baneocin pudra de la farmacie, nu foarte scumpa. Acestea adesea apar datorita faptului ca pielea nu respira (si asta mai ales in anotimpurile reci). Cand iese soarele arata-i spatele si te asigur ca se vor vindeca de la sine, sau cel putin se vor imputina. Sanatate.

0 răspunsuri: