| Okap a întrebat:

Am niste cosuri pe picioare asemanatoare ca cele de dupa epilat, dar problema este ca eu nu ma epilez... Le am de foarte mult timp dar nu le-am dat importanta, iar acum ca a venit vara si se vede urat.
Cum as putea scapa de ele?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| nomoretears1111 a răspuns:

Cumpara de la farmacie Asocilin si aplica aceasta crema pe zonele cu probleme de 3 ori pe zi. De precizat ca gasesti produsul mai ales in farmaciile veterinare, dar nu trebuie sa te contrarieze asta, eu am folosit cu mult succes tocmai de asta il recomand. laughing)Vei vedea curand rezultate satisfacatoare. Sanatate si numai bine!

| Nicole_ancutza_1995 a răspuns:

Cumpara de la farmacie Asocilin si aplica aceasta crema pe zonele cu probleme de 3 ori pe zi.si mie mi-a aparut mama m-a dat big grin si mi-a spus ce e big grin