| fatmatosun a întrebat:

Bună.
Am niște examene de dat și am mari mari emotii.
Și sunt foarte neliniștita.
Am ceva nevoie de calmante.
Ce pot lua?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| AdelinaC a răspuns:

Sedatif pc, valeriana, paducel, ceai de tei. Nu lua calmante psihiatrice pentru ca risti sa nu mai iei examenele pentru ca sedeaza prea rau

| Mayar a răspuns:

O solutie mai putin toxica, precum medicamentele, sunt ceaiurile calmante. Nu stiu exact care sunt, dar poti cauta pe internet denumirile lor. Stiu ca functioneaza, asta e sigur

| Andreeush a răspuns:

Încearcă să îți controlezi emoțiile, nu ai nevoie de calmante.
Dacă începi să iei calmante o să ajungi să fii dependentă de ele, mai mult rău o să îți faci.

| WhiteLife a răspuns:

Poți încerca de la farmacie Calmogen Plant.

| Anonim9114562123 a răspuns:

Nu ai nevoie de calmante. Ai nevoie să ai încredere în cunoștiințele acumulate și să știi că este doar un examen și nimic mai mult.

| iullyan22 a răspuns:

E perfect normal să te simți așa, nu cred că îți trebuie nimic. Tot ce trebuie să faci e să nu te mai gândești la exameni și să faci alte activități care să te distragă. Totuși, poți încerca ceai de tei sau salvie. Depinde cât ai învățat pentru aceste examene. Dacă nu știi nimic, atunci trebuie să te împaci cu ideea că nu mai ai timp și să înveți măcar niște secțiuni din materie care crezi că s-ar putea da. Dacă nu, un rachiu și trec toate emoțiile (aproape).

| Sorin7777 a răspuns:

Magne B6 te ajuta enorm si te si linsteste.
Nu are contraindicatii.

| HDMrTuna38 a răspuns:

Nu iti trebuiesc calmante.Concentreaza-te pe ceea ce ai invatat si din cunostintele pe care le stii!