Sedatif pc, valeriana, paducel, ceai de tei. Nu lua calmante psihiatrice pentru ca risti sa nu mai iei examenele pentru ca sedeaza prea rau
O solutie mai putin toxica, precum medicamentele, sunt ceaiurile calmante. Nu stiu exact care sunt, dar poti cauta pe internet denumirile lor. Stiu ca functioneaza, asta e sigur
Încearcă să îți controlezi emoțiile, nu ai nevoie de calmante.
Dacă începi să iei calmante o să ajungi să fii dependentă de ele, mai mult rău o să îți faci.
Nu ai nevoie de calmante. Ai nevoie să ai încredere în cunoștiințele acumulate și să știi că este doar un examen și nimic mai mult.
E perfect normal să te simți așa, nu cred că îți trebuie nimic. Tot ce trebuie să faci e să nu te mai gândești la exameni și să faci alte activități care să te distragă. Totuși, poți încerca ceai de tei sau salvie. Depinde cât ai învățat pentru aceste examene. Dacă nu știi nimic, atunci trebuie să te împaci cu ideea că nu mai ai timp și să înveți măcar niște secțiuni din materie care crezi că s-ar putea da. Dacă nu, un rachiu și trec toate emoțiile (aproape).
Nu iti trebuiesc calmante.Concentreaza-te pe ceea ce ai invatat si din cunostintele pe care le stii!