| Pitzicutzaaaaa a întrebat:

Am o catelusa de 2 ani si ceva care are intre 5-7 kg,care se cam simte rau de o luna si ceva,ii mai trece ii revine. Vomita,mananca putin si bea multa apa,are febra,ii se umfla si ii curg ochii,e cam somnoroasa, si cred ca are viermisori pentru ca se scarpina cu fundul de iarba si de asfalt afara.Va rog frumos sa luati in serios acest subiect! Si as vrea sa imi spuneti ce tratament sa-i dau dar si ce boala ar putea sa aiba. Funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| thalyslly a răspuns:

Trebuie sa o duci la veterinar, poate sa aiba o forma de jigodie (boala lui carre)vorbesc serios chiar se cheama jigodie, secretia de la ochi e cumva galben verzui?
si in aditie mai poate avea oxiuri sau parvoviroza
a fost vaccinata?

| Pitzicutzaaaaa explică (pentru thalyslly):

Da a fost vaccinata, dar eu o cam las sa zburde cu ceilalti caini, si s-ar putea sa fi luat vreo infectie de la ei.Si in legatura cu ochii este ceva galben-negru.

| thalyslly a răspuns (pentru Pitzicutzaaaaa):

Trebuie dusa la veterinar si testata pentru jigodie
oricum are nevoie de antibiotice

| Latinmoon a răspuns:

Buna!
Poate este racita, a stat in curent sau i-ai facut baie apoi ai iesit imediat cu ea afara.
Cel mai bine ar fi sa mergi la un medic veterinar.
Te pup! :*

| giony54 a răspuns:

Cel mai bine este sa mergi la un medic veterinar si acolo gasesti si tratament.